BSAiO-i7N-TA – Noul sistem TEMPEST All-in-One


BSAiO-i7N-TA – Singurul sistem TEMPEST All-in-One ce oferă o experință 4k și un nou nivel de protecție a informațiilor.

Suntem cu siguranță mai buni ingineri decât prozatori, dar un subiect bun trebuie împărtășit!

În calitate de producător recunoscut de echipamente TEMPEST, activitatea noastră a consacrat preocuparea și efortul depus în vederea găsirii unor soluții tehnologice moderne și eficiente, cu scopul de a atinge parametri de performanță superiori, dar și pentru a proteja datele clasificate și confidențiale atât pe timpul procesării cât și pe timpul stocării acestora.

„Să identificăm și să răspundem nevoilor clienților, integrând tehnologii inovatoare.”

Extras din misiunea BlueSpace TECHNOLOGY

În acest context, anunțăm noul produs TEMPEST AiO UHD cu diagonala de 27”, cu performanțe ridicate de procesare a informațiilor, ce va îmbunătăți considerabil experiența utilizatorilor de echipamente TEMPEST. Sistemul este dotat cu Procesor i7 generația 10, memorie RAM de până la 64GB DDR4-2666, interfață grafică UHD 4k la 60H și multe alte specificații tehnice corespunzătoare unui produs de ultimă generație.

În plus, produsul AiO este proiectat cu funcții speciale de protecție a datelor, fiind un sistem TEMPEST de nivel A conform NATO SDIP 27/2 și EU IASG 7-03, ce dispunde de criptarea datelor de pe SSD și interzicerea extragerii mediului de stocare fără confirmarea biometrică a identității persoanei.

Ca măsuri speciale pentru a permite afișarea datelor clasificate în încăperi dotate cu proiectoare sau cu dispozitive de afișare de dimensiuni mai mari, a fost prevăzut un port de ieșire video UHD 4k la 60Hz cu interfață de fibră optică, dotat atât cu măsuri de identificare a perifericelor de afișare autorizate cât și cu funcția de întrerupere a afișării la deschiderea ușii încăperii.

Atât configurația cât și funcțiile speciale de securitate ale echipamentului sunt flexibile și permit un grad mare de adaptare la cerințele specifice ale beneficiarilor.


INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații vă rog consultați fișa tehnică a produsului aici.