BlueSpace TECHNOLOGY la EDEX 2021


Am avut deosebita plăcere de a participa la EDEX 2021 – unul dintre cele mai cunoscute târguri dedicate industriei de apărare, la nivel internațional.

BlueSpace TECHNOLOGY este un mândru membru al asociației PATROMIL – Asociația Patronală Română a Producătorilor de Tehnică Militară, iar prin intermediul lor am avut standul României în cadrul EDEX 2021, un târg expozițional de nivel internațional dedicat industriei de apărare din întreaga lume.

Am participat alături de alte 7 companii românești, care aduc constant un aport semnificativ dezvoltării tehnologice locale, populând standul cu soluții captivante și de inovație, ce au stârnit curiozități nenumărate în rândul vizitatorilor din cadrul EDEX 2021.

BlueSpace TECHNOLOGY a făcut parte din standul României, alături de Interactive Systems & Business Consulting SRL, Certsign SA, Drass Romania SRL, Compania Națională Romtehnica SA, Compania Națională Romarm SA, Pro Optica SA, Titan Mașini Grele SA și bineînțeles reprezentați ai PATROMIL și al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Evenimentul s-a desfășurat pe o perioadă de 4 zile, în Cairo, Egipt, la Egypt International Exhibition Centre și a fost gazdă a peste 400 de expozanți și 30,000+ de vizitatori.

Târgul EDEX este pe deplin sprijinit de forțele armate egiptene și prezintă o nouă oportunitate pentru expozanți de a prezenta cele mai noi tehnologii, echipamente și sisteme pentru apărarea terestră, maritimă și aeriană.

În contextul pandemiei actuale, acest eveniment este primul târg expozițional la care BlueSpace TECHNOLOGY participă în ultimii 2 ani și în cadrul căruia am putut să ne facem cunoscute publicului extern ultimele soluții și inovații, având grijă ca toate măsurile necesare de siguranță să fie luate.


INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Asociația Patronală Română a Producătorilor de Tehnică Militară – PATROMIL este un ONG a cărui vziune este să devină principalul consultant tehnic al decidenților interni și internaționali pentru domeniul industriei militare românești.