Export de echipamente TEMPEST în Ungaria


BlueSpace TECHNOLOGY pătrunde pe piața din Ungaria prin vânzarea de echipamente TEMPEST dezvoltate local de companie. Astfel devine unicul exportator din România din această branșă a ingineriei moderne.

Reputat producător de echipamente TEMPEST în piața tehnologică locală, compania românească BlueSpace TECHNOLOGY s-a afirmat rapid prin inovație și capabilități robuste, activând în multiple domenii ale ingineriei de apărare.

Datorită eforturilor susținute de volumul de producție și standardele obținute, recunoașterea performanțelor a permis companiei să devină exportator acreditat în Bulgaria. Ascensiunea a continuat iar astăzi afacerea prosperă în estul Europei și depășește încă o graniță – echipamentele TEMPEST dezvoltate de BlueSpace TECHNOLOGY sunt vândute în Ungaria.

„Să identificăm noi direcții de business și parteneriate strategice, la nivel național și internațional.”

Extras din misiunea BlueSpace TECHNOLOGY

Acest lucru este posibil datorită noului parteneriat dintre BlueSpace TECHNOLOGY și compania Scorpio, un important distribuitor pentru industria de securitate, civilă și militară din Ungaria. Această colaborare reflectă încă o dată potențialul României de a dezvolta și exploata mijloacele proprii, susținute de oportunitățile pe care avansul tehnologiei îl oferă.

BlueSpace TECHNOLOGY manifestă o preocupare permanentă pentru know-how-ul și resursele românești, investind constant în susținerea, îmbunătățirea și promovarea acestora. Creșterea zonei de export este inevitabilă iar această colaborare contribuie la recunoașterea și aprecierea internațională a companiilor românești și a capabilităților locale.

În prezent, BlueSpace TECHNOLOGY este singura companie din România care îndeplinește toate standardele naționale, europene și NATO pentru a fi producător și furnizor de echipamente TEMEPST.


Notă pentru editori:

Compania BlueSpace TECHNOLOGY și-a început activitatea în anul 2016, în industria privată de apărare și oferă clienților săi, din poziția de lider de piață, soluții de securitate IT, soluții de ecranare electromagnetică, aplicații software și soluții de inginerie, radio și telecomunicații. Compania are în portofoliu Acreditarea RENAR conform căreia, prin Laboratorul de măsurări TEMPEST și incinte ecranate, îndeplinește cerințele SR EN ISO/IEC 17025:2018 și Acreditarea ORNISS, conform căreia este atestată ca entitate producătoare în domeniul TEMPEST, cu capacități de evaluare TEMPEST, în conformitate cu Metodologia privind acreditarea entităților care desfășoară activități de producție în domeniul TEMPEST – INFOSEC 15. La nivel internațional, BlueSpace TECHNOLOGY este compania românească care a reușit să îndeplinească toate criteriile impuse pentru a fi recunoscută la nivelul Uniunii Europene în calitate de producător TEMPEST și care a îndeplinit criteriile de acreditare NATO.