Departamentul de Cercetare și Dezvoltare (R&D)

Activitatea de R&D este principalul atu care ne permite să avem o flexibilitate crescută și o capacitate de a răspunde cerințelor clienților noștri. De aceea, BlueSpace TECHNOLOGY investește continuu în programe de cercetare care ne permit să oferim soluții personalizate partenerilor nostri.

Obiectivul principal este dezvoltarea de noi sisteme și produse:

  • Conforme cu cerințele actuale de piață
  • Cu performanțe și calitate ridicate
  • Dedicate îmbunătățirii serviciilor existente
  • Cu un potențial de producție ridicat
  • Mult mai rezistente și ușor de operat

De asemnea, anual alocăm un buget și resurse semnificative pentru acest departament, având certitudinea că el aduce un aport considerabil succesului și renumelui companiei noastre.

Producție

Producție este motorul BlueSpace TECHONOLOGY, care alimentează și aduce la viața fiecare proiect. Un departament format din oameni iscusiți, cu nenumărate aptitudini tehnice și cele mai dibace mâini, care contribuie la îndeplinirea viziunii companiei noastre – aceea de a dezvolta și produce local, în România, soluții tehnologice de ultimă generație.

Colegii noștrii sunt responsabilii principali pentru sutele de produse IT de ultimă generația care au ieșit din linia de producție a companiei, unde fiecare concept tehnologic este concretizat în sisteme palpabile și complet funcționale.