PORTOFOLIU

Portofoliul BlueSpace TECHNOLOGY conține soluții optime, care întrunesc nevoile clienților noștri. Produsele au ca numitor comun electronica, compania având ca stâlp de susținere o echipă de ingineri cu o vastă experiență în domeniu, a căror pasiune și dedicare îmbină profesionalismul într-o manieră creativă și plină de inovație.

Produsele si serviciile companiei noastre sunt proiectate și dezvoltate de echipa proprie de R&D, care asigură o constantă actualizare și îmbunătățire a sistemelor și soluțiilor oferite de BlueSpace TECHNOLOGY, în concordanță cu cerințele clienților noștri.

În anul 2016 prima stație de lucru TEMPEST realizată de echipa noastră de ingineri a fost livrată sub trade mark-ul ®pangolin, o linie de produse dedicate domeniului de securitate IT, care îndeplinesc standardele NATO pentru securitatea informației.

Începând cu 2017 compania își extinde activitatea și domeniul de producție, introducând marca ®DigitalWAVE sub care livrează echipamentele Radio și pentru comunicații speciale, consolidându-și în același timp poziția de expert în sisteme de ecranare și blocare a emisiilor compromițătoare tip TEMPEST.

Recent înființată în anul 2020, marca ®YellowMed este dedicată domeniului ingineriei medicale, compania debutând cu un prototip de Ventilator Mecanic – simbol important al capacităților de Cercetare și Dezvoltare ale BlueSpace TECHNOLOGY.

BlueSpace TECHONOLGY a reușit să dezvolte și să implementeze cu succes proiecte complexe, prin care s-a poziționat strategic pe piața de specialitate. Am obținut încrederea clienților prin calitatea produselor, expertiza specialiștilor noștri și dinamismul activității de R&D, iar aceste lucruri se reflectă în toată activitatea noastră.

Domenii de expertiză:

–             Soluții și sisteme IT complexe

–             Echipamente TEMPEST

–             Soluții de ecranare electromagnetică

–             Aplicații software și soluții de inginerie

–             Radio și telecomunicații