Singura companie românească acreditată TEMPEST la nivelul Uniunii Europene


Începând de astăzi, 08.12.2020, BlueSpace TECHNOLOGY este singura companie românească acreditată TEMPEST la nivelul Uniunii Europene, apărând pe lista oficială a consiliului European.

Lista companiilor acreditate TEMPEST la nivelul Uniunii Europene este o listă oficială emisă de Consiliul Uniunii Europene, afișată public pe https://www.consilium.europa.eu/en/

Singura companie românească acreditată TEMPEST la nivelul Uniunii Europene

Această recunoștere clasează compania noastră printre singurele 5 entități din Uniunea Europeană, acreditate ca producători TEMPEST. Mai mult decât atât, BlueSpace TECHNOLOGY este singura companie la nivel european care întrunește toți cei 8 indicatori considerați de UE reprezentativi pentru încadrarea în standardele impuse:

1. Deținerea standardului ISO 9001:2015

2. Dezvoltarea de echipamente TEMPEST

3. Realizarea testelor pentru validarea liniei de producției

4. Producția de echipemante TEMPEST

5. Producția de echipamente de zonare

6. Comercializarea echipamentelor TEMPEST

7. Comercializarea echipamentelor de zonare  

8. Permisiunea autocertificării unui prototip al unui echipament IASG 7-03 de nivel A. *

*Pentru mai multe informații privind aceast indicator verificați Ghidul pentru asigurarea securității informațiilor, privind acreditarea companiilor TEMPEST din UE.

Încă din momentul înfințării, unul din obiectivele principale ale companiei a fost îndeplinirea tuturor cerințelor de acreditare NATO și certificarea BlueSpace TECHNOLOGY, în rândul companiilor validate la nivel UE. Pentru atingerea acestuia s-au parcurs etape, s-au realizat investiții semnificative, s-a extins capacitatea de producție, s-a format o echipă de experți, s-au depus toate eforturile și diligențele necesare pentru a îndeplini criteriile de validare.

Iată-ne astfel la finalul anului 2020, împlinind obiectivul menționat, de a fi acreditați la nivel UE ca producători TEMPEST. Lucru acesta a fost posibil prin dedicare și perseverență, BlueSpace TECHNOLOGY fiind o companie recunoscută pentru performațele ridicate în aria de activitate și tenacitatea în atingerea obiectivelor propuse.

În tot acest proces am fost ghidați de un singur lucru, îndeplinirea uneia din direcțiile misiunii noastre, și anume „Să întrunim criteriile de standardizare impuse de organismele naționale, europene și NATO”, iar prin această directivă ne ridicăm pe noi, dar mai important, ridicăm drapelul țării pe cât mai mulți stâlpi ai recunoașterii, aprecierii și respectului cuvenit.