BlueSpace TECHNOLOGY – Certificatul RENAR SR EN ISO/IEC 17025:2018


În data de 09.11.2020, BlueSpace TECHNOLOGY a obținut Certificatul de Acreditare emis de Asociația de Acreditare din România – RENAR, pentru SR EN ISO/IEC 17025:2018. Prin obținerea acestui certificat, se atestă că BlueSpace TECHNOLOGY, prin Laboratorul de măsurări TEMPEST și incinte ecranate, îndeplinește cerințele SR EN ISO/IEC 17025:2018 și este competentă să efectueze activități de încercări.


BlueSpace TECHNOLOGY – Certificatul RENAR SR EN ISO/IEC 17025:2018

Tehnologia TEMPEST a fost prezentă în activitatea BlueSpace TECHNOLOGY încă de la început. Ca platforma de lansare a companiei, soluțiile de ecranare elctromagnetică sunt în continuare unul din obiectele principale de activitate. Experința echipei, cât și cunoștințele bogate dobândite în acest domeniu, sunt constant alimentate de dorința de a excela, iar performanță este permanent regăsită în toate liniile noaste de activitate.

Având în vedere realizările companiei în domeniul TEMPEST și obținerea Certificatului sus menționat, împreună cu Certificatul de Acreditare în calitate de producător TEMPEST, emis de O.R.N.I.S.S., BlueSpace TECHNOLOGY reflectă încă odată devotamentul și seriozitatea cu ajutorul cărora realizăm tot ceea ce ne propunem.

Astfel, am încheiat una dintre cele mai importante etape din dezvoltarea companiei noastre. Procesul a fost pe cât de lung pe atât de solicitant, mai ales din punct de vedere al resurselor investite, personal și timp. Însă, aceste lucruri nu ne-au întors de la îndeplinirea obiectivelor noastre.

„Să întrunim criteriile de standardizare impuse de organismele națioanle, europene și NATO.”- parte din misiunea oficială, declarată a BlueSpace TECHNOLOGY.

Ce urmează?

Am spus-o în nenumărate rânduri și o vom mai repeta cu fiecare ocazie pe care o avem: BlueSpace TECHNOLOGY, prin activitatea, realizările și eforturile constante pe care le face este cu un pas mai aproape de a aduce drapelul țării noastre pe lista recunoașterii internaționale în domeniul TEMPEST și nu numai.

Am început deja demararea procesului de acreditare la nivel UE și NATO, acesta este următorul obiectiv spre care BlueSpace TECHNOLOGY ascede.


ORNISS – Oficiul Registarului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat

ORNISS este o instituție publică din România, aflată în subordinea Guvernului. Exercită atribuții de reglementare, autorizare, evidență și control în domeniul protecției informațiilor clasificate, ale Standardelor naționale de protecție a informațiilor clasificate în România și ale Normelor privind protecția informațiilor clasificate ale Organizației Tratatului Atlanticului de Nord în România. Mai multe informații despre activitatea lor găsiți pe site-ul: http://www.orniss.ro/ro/prezentare.html

RENAR – Asociația de Acreditare din România

RENAR este o organizație neguvernamentală din România, fără scop lucrativ, care este recunoscută oficial ca organism național de acreditare unic. Funcționează în coordonarea și sub supravegherea Ministerului Economiei. Mai multe informații despre activitatea lor găsiți pe site-ul: https://www.renar.ro/