Rack TEMPEST transportabil

Introducem cel mai recent echipament ieșit din linia proprie de producție TEMPEST.

Rack-ul TEMPEST transportabil, realizat utilizând o cutie SKB 3RS, este soluția ideală pentru echipamentele dumneavoastră IT, ce neceistă a fi utilizate în condiții extreme.


Rack trasportabil 3RS SKB

Carcasele de transport statice 3RS din seria SKB sunt ușoare, rezistente la șocuri, etanșe la apă, rezistente la praf, căldură și substanțe chimice, perfecte pentru protejarea și transportarea echipamentelor electronice senzitive.

Aplicabilitate

Aceste modele de rack sunt potrivite pentru echipamente IT, cum ar fi routere, comutatoare, dispozitive de stocare și comunicații. Aplicabilitatea acestora se regăsește mai ales în domeniul militar, de securitate și de difuzare, unde este necesară o protecție maximă.

Condiții de utilizare

Rack-ul TEMPEST transportabil poate fi utilizat în cele mai extreme medii și condiții, în timp ce echipamentul dumneavoastră va continua să funcționeze și să rămână protejat. Mai mult decât atât, toate carcasele 3RS sunt testate independent și certificate MILSTD 810-G.


Cu fiecare produs pe care îl oferim aducem un aport considerabil soluțiilor de inginerie modernă, căutând de fiecare dată să îmbunătățim echipamentele, serviciile dar și perspectiva în domeniul IT.