Parteneriat de cercetare cu Academia Tehnică Militară

Parteneriat de cercetare cu Academia Tehnică Militară

„Nu zidurile fac o şcoală, ci spiritul ce domneşte într-însa.”- Regele Ferdinand I

BlueSpace TECHNOLOGY are plăcerea să anunțe semnarea unui parteneriat de cercetare cu Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, acord ce urmărește dezvoltarea de soluții inovatoare, pe plan local, în domeniul ingineriei.

Acest parteneriat a debutat recent cu un proiect semnificativ în rândul echipamentelor medicale. Am construit un ventilator mecanic, alături de o echipă de tineri ingineri din cadrul Academiei, cu scopul de a răspunde defensiv pandemiei mondială SARS-CoV-2.

Interesul și pasiunea comune pentru știință și cercetare s-au cumulat într-o colaborare roditoare, care ne-a demonstrat că poate aduce mari realizări tehnologice. Rezultatele au fost pe măsura eforturilor depuse, motivați fiind de posibilitatea ameliorării unei probleme de nivel național, care afectează extrem de grav populația.

Prin prisma acestui succes am fundamentat un parteneriat pe termen lung. Acordul semnat, având ca obiect de activitate cercetarea și dezvoltarea de sisteme inovatoare, va aduce un sprijin considerabil industriei tehnologice din România.

Având un istoric solid de colaborare cu Ministerul Apărării Naționale, suntem mândri că putem contribui la dezvoltarea de proiecte dedicate tehnologiilor actuale alături de Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.

Este important pentru noi să sprijinim potențialul forței de muncă din România, oferind astfel un exemplu tuturor generațiilor, reprezentanți ai instuțiilor interesate. Acest parteneriat dorim să-l facem cunoscut îndeosebi tinerilor cu ambiție și dorința de implicare, care vor să aducă o schimbare, indiferent de domeniul de activitate.

Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”

Academia Tehnică Militară “Ferdinand I” este o instituție de învățământ superior militar de stat, acreditată, parte integrantă a sistemului național de învățământ. Obiectivul fundamental este reprezentat de îndeplinirea activităților de învățământ superior și cercetare științifică în domeniile de competență, în vederea satisfacerii nevoilor, atât a beneficiarilor din structurile de apărare, ordine publică și securitate națională, cât și a personalului ce deservește instituția.