Aparat de Ventilație Mecanic

BlueSpace TECHNOLOGY, alături de Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, au avut deosebita onoare de a prezenta miercuri, 06.05.2020, APARAT DE VENTILAȚIE MECANIC, proiectat pentru a sprijini atât instituțiile medicale, cât şi autorităţile în lupta cu pandemia actuală.

Pandemia COVID-19 a afectat și divizat multiple industrii, atât la nivel global, cât și local. Din punctul de vedere al IMM-urilor, criza actuală poate influența drastic viitorul acestora, nesiguranța forțând multe companii să-și abandoneze inovația. Iar dincolo de lumea business-ului, această pandemia a afectat omul și a adus asupra lui teamă, suferință și tristețe.

Noi însă, BlueSpace TECHNOLOGY, am decis să nu lăsăm acest virus să ne îngrădească. Din contră, am ales să îl confruntăm direct, cu multiple și variate capacități tehnice și cunoștințe profesionale pe care le-am dobândit în toți acești ani de activitate.

În procesul de dezvoltare al ventilatorului am beneficiat de o echipă de ingineri și specialiști, cu experință și un nivel ridicat de pregătire în domeniile specifice.

Colaborarea dintre BlueSpace TECHNOLOGY și Academia Tehnică Militară, în acest proiect, a adus în final un sistem de ventilație aproape de performanțele standard industriale.

Timp de aproximativ două luni, întreaga echipă dedicată acestui proces și-a petrecut zile lungi în laboratoare și cercetări ștințifice pentru a putea prezenta miercuri o dovada palpabilă a voiței și determinării.

Suntem extrem de mândri că putem contribui la un asemenea moment marcant pentru industria tehnologică și medicală din România. Susținem cu încredere Ministerul Apărării Naționale în protejarea oamenilor pe toate planurile posibile.

„Viziunea companiei noastre este de a dezvolta și produce local, în Romania, soluții și produse de înaltă tehnologie și inovație.”

Acestea sunt cuvintele pe baza cărora tot ceea ce proiectăm, dezvoltăm și producem poate fi realizat. Credem cu tărie că doar cu o viziune puternică putem da sens întregii noastre activități.

Pentru BlueSpace TECHNOLOGY, acest ventilator nu este doar un moment de afirmare. Industria tehnologică medicală a salvat mai multe vieți de-a lungul timpului decât ne putem imagina.

De aceea, satisfacția noastră cea mai mare va fi în momentul în care vom putea da încă o șansă celor care au nevoie de ea.