Asocierea Bluespace TECHNOLOGY – CN ROMARM SA a fost declarată câştigătoare a unei licitaţii organizate de Romtehnica

În data de 9 Martie 2020, asocierea formată din S.C. BlueSpace TECHNOLOGY SRL și CN ROMARM SA a fost declarată câștigătoare în cadrul procedurii organizate de CN ROMTEHNICA privind furnizarea și implementarea a două proiecte extrem de importante pentru structurile de securitate, anume „Poligon de Tragere tip 2” și „Poligon de tragere tip 3”, proiecte în valoare totală de 25,41 milioane de lei.

Echipamentele și sistemele frurnizate în cadrul acestor proiecte sunt produse în Germania de către Theissen Training System GmbH. Compania menționată  are un istoric de mai bine de un secol în proiectarea și producerea echipamentelor destinate Poligoanelor, fiind in topul producători din acest domeniu, fapt datorat vastei lor experință, renumelui mondial dar mai ales, serviciilor oferite, de înaltă calitate și ultimă performanță.

Prin acest nou proiect, BlueSpace TECHNOLOGY își continuă activitatea începută în anul 2016, în zona Poligoanelor de Antrenament și Infanterie, prin realizarea primului proiect complex destinat forțelor speciale din cadrul SPP. Poligonul a fost dotat complet cu produse certificate TTS, iar procedura încheiată cu succes.

Astfel, BlueSpace TECHNOLOGY își consolidează poziția de partener strategic Theissen Training System, în Romaânia. Totodată, se deschide drumul către o colaborare importantă cu industria de apărare, respectiv cu CN Romarm, principalul producător şi exportator direct de produse militare din România.

BlueSpace TECHNOLOGY demonstrează încă o dată că este o companie producătore de sisteme avansate, având în portofoliu produse importante destinate domeniului de apărare, realizate de o echipă formată din profesioniști, alături de care am găsit de fiecare dată soluția optimă pentru dumneavoastră.