Constantin PINTILIE, CEO BlueSpace Technology, a participat la conferința organizată de Getac Technology Corporation, lider global în tehnologie mobilă rigidizată și soluții video inteligente pentru industria de apărare și nu numai, la Bologna.

„Explorăm în permanență noi orizonturi ale tehnologiei pentru a evolua la nivel de produse și companie. Lucrăm deja de ceva timp cu acest lider global în tehnologie rigidizată și livrăm clienților produse TEMPEST în conformitate cu toate standardele naționale și internaționale.”, a declarat Pintilie.

Compania BLUESPACE TECHNOLOGY, singura companie privată producătoare de echipamente TEMPEST din Europa de Est și singura acreditată NATO, are un parteneriat de colaborare în derulare cu GETAC, companie multinațională de tehnologie din Taiwan.

Echipa românească produce pentru sectorul public guvernamental din România echipamente TEMPEST rigidizate, tablete și laptop-uri, manufacturate de GETAC. Toate echipamentele au capabilități de protecție TEMPEST și sunt utilizate de structuri militare naționale și NATO.

Constantin PINTILIE s-a întâlnit în acest context la Bologna cu Jerry Huang, vicepreședintele RSBU Global Market Development Center:

„Cred că avem întotdeauna de învățat unii de la alții iar fiecare parteneriat ne aduce oportunitatea de a ne îmbunătăți produsele, de a ne extinde capacitatea tehnologică și de a răspunde mai bine nevoilor clienților. Produsele de tip TEMPEST au fost primele produse executate de noi iar din 2018, le testăm și verificăm integritatea în propriul Laborator de măsurători și analiză, în conformitate cu standardele naționale, ale Uniunii Europene și NATO.”, a declarat Constantin Pintilie, fondator BlueSpace Technology.