TEMPEST

Pentru mai multe detalii despre domeniul TEMPEST accesează pagina noastră dedicată www.pangolintempest.ro

Fiecare produs TEMPEST ieșit din linia de producție a BlueSpace TECHNOLOGY, poate fi identificat sub trademark-ul ®pangolin.

Produsule TEMPEST au definit activitatea BlueSpace TECHNOLOGY, fiind primul tip de produs pe care l-am executat, verificat și livrat și care ne-a urcat în topul producătorilor din acest domeniu.

Din 2018 verificăm produsele TEMPEST în propriul Laborator de măsurători și analiză, unde testăm și verificăm integritatea echipamentelor în standardele naționale, UE și NATO, conform SDIP27.

Oferim soluții integrale pentru Sisteme de Zonare și Laboratoare de măsurători TEMPEST, prin partenerul nostru INTRIPLE a.s., furnizor de echipamente și soluții către majoritatea țărilor UE și NATO.

ACREDITĂRI ȘI RECUNOAȘTERE

La nivel național, BlueSpace TECHNOLOGY deține:

    • Acreditarea RENAR, conform căreia prin Laboratorul de măsurări TEMPEST și incinte ecranate, îndeplinește cerințele SR EN ISO/IEC 17025:2018
    • Acreditarea ORNISS, conform căreia BlueSpace TECHNOLOGY S.R.L. este acreditat ca entitate producătoare în domeniul TEMPEST, cu capacități de evaluare TEMPEST, în conformitate cu Metodologia privind acreditarea entităților care desfășoară activități de producție în domeniul TEMPEST – INFOSEC 15.

La nivel internațional, BlueSpace TECHNOLOGY este singura firmă românească care a reușit să treacă toate criteriile impuse de recunoaștere la nivelul Uniunii Europene în calitate de producător TEMPEST. Totodată, BlueSpace TECHNOLOGY este singura companie românească și singura companie din Sud-Estul Europei care a îndeplinit criteriile de acreditare NATO.

USARomania