Acreditare NATO

Fabricat în România


„Viziunea mea este aceea de a dezolta și produce în Romania soluții tehnologice de înaltă clasă. Pornind de la această ambiție, am construit având alături de mine o echipă de profesioniști, dedicați și experți pe zona lor, astfel încât știu că nimic nu este imposibil. Caut excelența în fiecare produs, serviciu și proiect pe care îl oferim pe piață și partenerilor noștri. Avem avantajul resurselor interne de Cercetare & Dezvoltare și capacitate proprie de producție; ceea ce ne ofera flexibilitate, rapiditate și expertiză pentru a cauta mereu să oferim cea mai bună soluție.”

CONSTANTIN PINTILIE, CEO


O companie din țară, pentru țară!

Fiecare proiect, fiecare parteneriat, fiecare produs fabricat de noi, fiecare pas făcut de BlueSpace TECHNOLOGY argumentează propoziția de mai sus și exprimă misiunea companiei noastre – aceea de „a produce în România, pentru România”.

Am început în urmă cu 5 ani când Constantin Pintilie, inginer de profesie cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, a decis să pună bazele unei companii noi și să înființeze BlueSpace TECHNOLOGY. Pe atunci activitatea se desfășura într-un spațiu închiriat, cu unelte și ustensile aduse de acasă. Capitalul propriu era format din cunoștințele vaste despre electronică și technologie ale unei mici echipe de oameni, ingineri ca profesie, cu largă experiență și determinare, alimentați de un țel comun: ”să fie făcut de noi” !

Cu toată rețeta descrisă mai sus, am pus pe picioare prima stație complet funcțională TEMPEST. Am testat-o, iar rezultatele au fost cele dorite. Munca, perseverența, experiența și determinarea și-au spus cuvantul și au confirmat statutul de producător. Acela a fost momentul cheie, care a declanșat întreaga expansiune și care a permis ca astăzi BlueSpace TECHNOLOGY să ajungă pe titlurile mari ale știrilor de specialitate.

Încrederea pe care am avut-o atunci, atât în oamenii cât și în curajul nostru, se regăsește de-a lungul istoriei în fiecare proiect care a ieșit pe ușile BlueSpace TECHNOLOGY. Capacitatea proprie de producție, dublată de pilonul propriu de cercetare și inovare, ne-au permis să lucrăm mereu pentru inovație, pentru siguranță, pentru viitor, pentru oameni.

Suntem o compania Românească, care produce în și pentru România. Dintre sute de mii de afaceri pe care le-am fi putut deschide, noi am ales să luăm drapelul țării cu noi, și oriunde va ajunge un produs BlueSpace TECHNOLOGY, se va citi pe el FABRICAT ÎN ROMÂNIA.